De meest gestelde vragen:

Ik wil het lidmaatschap opzeggen. Hoe moet ik dit doen?
Vul een mutatieformulier in en geef die aan de trainer of stuur dit formulier naar de ledenadministratie, Gyjatu, Postbus 315, 8250 AH Dronten.

Ik wil naar een andere les binnen de vereniging. Moet ik dit nog aan iemand doorgeven?
Je traint al jaren bij het turnen maar wil hier mee stoppen en eigenlijk overstappen naar de jazz. Het is dan belangrijk dat je dit doorgeeft via een mutatieformulier. De contributies kunnen namelijk verschillen. De ledenadministratie moet de juiste contributie kunnen koppelen aan de les en betrokken persoon.

Moet ik mij afmelden als ik ziek ben?
Als je een les moet missen door ziekte of andere omstandigheden dan is het niet nodig om de trainer of ledenadministratie te informeren. Bij langdurige ziekte of afwezigheid is dit wel wenselijk. De vereniging kan dan een tijdelijk stop doorvoeren in de ledenadministratie.

Er is volgens jou iets fout gegaan met de automatische incasso van de vereniging. Waar kan ik terecht om dit onder de aandacht te brengen?
Je kunt een briefje schrijven naar het postbusnummer. Via de mail is het makkelijkste contact te leggen met de ledenadministratie. Het emailadres is ledenadministratie@gyjatu.nl

Sponsoren en links:

  •  
  • KNGU

     
  • Gymsport.nl

     
  • Sport in Dronten