De Grote Clubactie gaat weer van start. Ook GYJATU doet mee aan deze actie en er valt ook dit jaar weer veel geld te verdienen. Dit kan echter niet zonder jullie hulp. Hieronder staat beschreven hoe de actie precies in zijn werk gaat.

Voor jeugdleden (iedereen onder de 13 jaar)
Hoe gaat het in zijn werk ?
Vanaf zaterdag 14 september 2019 is de officiële start van de actie. Vanaf deze datum mag je iedereen vragen om een lot te kopen. Een tip: vraag je ouders, oom, tante of oma en opa om een lot te kopen. Neem je verkoopboekje overal mee naar toe. Het geld wordt door de koper via een eenmalige machtiging overgemaakt. Je loopt dus zelf niet met contant geld in de zak.

Laat de naam, adres en rekeningnummer opschrijven in het boekje. Kijk goed na of het aantal loten is aangegeven en de handtekening is gezet. Controleer of de naam en het rekeningnummer goed is te lezen. Geef een deurzegel en een bedankbriefje aan de koper van het lot.

Inleveren boekjes
Lever voor 1 november 2016 het boekje in bij je leiding. De leiding geeft de gegevens door aan Marlies Zwanenburg.

Prijzen binnen de vereniging
Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen binnen de vereniging. Voor de 2 beste lotenverkopers is een geschenkenbon van 15 euro te winnen. Voor de groep die gezamenlijk de meeste loten verkoopt hebben we een hele leuke verrassing!

Landelijke Kidsactie
De Grote Clubactie heeft voor jonge leden een speciale website met informatie en uitleg over de verkoopwedstrijd (http://kids.clubactie.nl). Elk jeugdlid dat meedoet kan een gratis film downloaden op internet (actie van Pathé Thuis). De jeugd kan ook meedoen aan de Landelijke Grote Clubactie wedstrijd. Wie landelijk de meeste loten verkoopt maakt kans op het winnen van een prijs! Verkoop je 20 loten of meer dan krijg je een gratis entreekaart voor een pretpark.

Voor oudere leden of ouders van jeugdleden
Online verkoop
Een andere mogelijkheid is om iedereen in je buurt te vragen op de website van Gyjatu een lot te kopen. Op www.gyjatu.nl staat een button waar je op kan klikken voor de online verkoop. Super makkelijk! Deel dit bericht op Facebook of andere sociale media. Kijk op de website van Gyjatu en koop zelf online een lot! De vereniging koopt de loten in voor €0,60 per lot en verkopen ze voor €3,00 euro per lot. Een winst van €2,40 euro per lot! Door een lot te kopen maak je ook nog eens kans op een vette prijs. Wat zijn die prijzen? Kijk op de site van de Grote Clubactie https://clubactie.nl/ De hoofdprijs is 100.000 euro!

Superlot
Dan hebben we ook de mogelijkheid voor het kopen van een superlot. Bedrijven of grote instellingen kunnen de gymvereniging steunen door een dergelijk lot te kopen. Ken jij iemand met zo'n bedrijf? Probeer ze te stimuleren om een superlot te kopen voor de vereniging. Een Superlot betekent in een keer 50 loten verkopen voor €120,- euro!

Ken je iemand die hier belangstelling voor heeft? Neem dan contact op met de vereniging via info@gyjatu.nl

Heb je vragen over deze actie dan kan je terecht bij Marlies Zwanenburg.
telefoonnummer: 0321-318272
mail : info@gyjatu.nl.

Wij wensen iedereen heel veel succes met het verkopen van de loten!