Grote Clubactie 2019

Vorige jaar hebben wij ruim € 2.500 euro verdiend met onze deelname aan de Grote Clubactie. Geld dat we binnen de vereniging goed kunnen gebruiken. Ook dit jaar doen we weer mee aan de Grote Clubactie. De verkoop start op zaterdag 14 september. Wist je dat je zelf ook vette prijzen kan winnen?

Wat vragen we van jou? Verkoop zoveel mogelijk loten! We hebben de boekjesverkoop voor de jeugdleden. Voor de oudere leden is de online verkoop. Je kunt ook helpen met het verkopen van superloten aan bedrijven.

Meedoen levert veel op: Een lot kost € 3,00 en hiervan gaat € 2,40 naar onze clubkas.

Voor jeugdleden (t/m 15 jaar): verkoop boekjes

Hoe gaat het in zijn werk ?
Jeugdleden krijgen een boekje met loten uitgereikt tijdens de les. Vanaf 14 september 2019 mag je iedereen een lot verkopen. Zorg dat de koper zijn gegevens en IBAN-nummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ in het boekje schrijft. Let op of dit duidelijk leesbaar en volledig wordt ingevuld.

Het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Een tip: vraag je ouders, ooms, tantes, oma’s en opa’s en de buren om een lot te ko-pen. Neem je verkoopboekje overal mee naar toe. Het geld wordt door de koper via een eenmalige machtiging betaald. Je loopt dus zelf niet met geld in de zak.

Iemand niet thuis? Stop een kaartje in de brievenbus
Nieuw dit jaar zijn de niet thuis briefjes. Verschijnt er niemand aan de deur? Stop een kaartje (waar je thuis al even je naam en de naam van Gyjatu op hebt geschreven) in de brievenbus. Als men weer thuis is kan er makkelijk via weblink of de QR code op het kaartje een lot worden gekocht, zo verkoop je misschien toch nog een lot!

Inleveren boekjes
Lever uiterlijk 1 november 2019 het boekje in bij je leiding. Zorg ervoor dat je bij het vakje “naam en team” je eigen naam en de naam van je lesgroep invult zodat je zelf of met je groep een prijs kunt winnen. De leiding zorgt dat de boekjes terecht komen bij Ellie van der Heide, die de incasso’s regelt.

Landelijke Kidsactie, extra prijzen voor verkopers jonger dan 13 jaar
Naast de prijzen die wij als vereniging beschikbaar stellen maakt iedere verkoper jonger dan 13 jaar ook kans op de landelijke prijzen. De hoofdprijzen zijn een Nintendo Switch met spel en een fiets. Ook kun je kans maken op een clinic van een topsporter. Kijk voor de andere prijzen en info over de clinics op kids.clubactie.nl.

Voor oudere leden of ouders van jeugdleden: online verkoop
Aan leden van 16 jaar en ouder vragen we online loten te verkopen.

Online verkoop
Vraag iedereen in je omgeving op de website van Gyjatu een lot te kopen. Op www.gyjatu.nl staat een button waar je op kan klikken voor de online verkoop. Super makkelijk!

Deel dit bericht op Facebook of andere sociale media. Kijk op de website van Gyjatu en koop zelf online een lot! Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Je mag vanaf zaterdag 14 september 2019 loten verkopen. Start zo snel mogelijk. Online loten kopen is in ieder geval mogelijk tot en met 1 november 2019.

Koop hier uw online lot.

Superlot
Dan hebben we ook de mogelijkheid voor het kopen van een superlot. Bedrijven of grote instellingen kunnen de vereniging steunen door een superlot te kopen. Een superlot betekent in een keer 50 loten verkopen voor € 150. Deze loten kunnen bijvoorbeeld worden uitgegeven aan relaties, personeel of klanten. Ieder superlot dat onze vereniging verkoopt geeft kans op de prijs voor het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000! Heb jij een koper voor een superlot? Neem dan contact op met de vereniging (info@gyjatu.nl).

Voor ieder lid (jonger dan 18 jaar) dat loten verkoopt:

Prijzen binnen de vereniging
Dit jaar zijn er ook weer prijzen te winnen binnen de vereniging.

1. Degene die de meeste loten verkoopt krijgt een bioscoopbon voor twee personen.
2. De nummer 2 verdient een strippenkaart van Tutti Gelati, dé ijssalon in Zuid.
3. De nummer 3 wint een bioscoopbon voor één persoon.
4. Verkoop je meer dan 30 loten dan verdien je een ontbijtbon van Bakker Bart.
5. Verkoop je meer dan 20 loten dan krijg je een verrassing van Gyjatu.

De lesgroep die gemiddeld het meeste loten per persoon heeft verkocht krijgt een lekkere traktatie in een les.

Verkoop je 20 of meer loten dan ontvang je naast de verassing van Gyjatu een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo of Optisport. Ook ontvang je een 2e artikel gratis bij een bestelling bij masita.com. Lees hier voor meer informatie.

Organisatie
Heb je vragen over deze actie dan kan je terecht bij Ellie van der Heide, whatsapp 06-11 90 53 30 of stuur een e-mail naar info@gyjatu.nl.