Beste leden, ouder(s) en/of verzorger(s),

GYJATU Dronten heeft zich bij Gicom (Biddinghuizen) ingeschreven om spickets te plakken, waarmee we geld voor de vereniging kunnen verdienen. Het gaat om een bedrag van €200 oplopend tot €600. Wanneer we met veel vrijwilligers zijn, dan kunnen we op 1 avond misschien wel een bedrag van €600 verdienen voor de vereniging.

Wie, wat en waar?
We kunnen met maximaal 25 personen van 16 jaar of ouder daar terecht. Voor de avond zijn een aantal mogelijke data geselecteerd, en de starttijd is 18:30 uur. Er volgt een korte instructie, waarna er gestart kan worden met het plakken. Heb je interesse, laat dan weten wanneer je wel/niet kan!
- Dinsdag 19 juni
- Donderdag 21 juni
- Dinsdag 26 juni
- Donderdag 28 juni

Kledingvoorschriften?
Draag geen nette kleren, want er bestaat de mogelijk dat je pvc-lijm op je kleren kan krijgen. Daarnaast ook het verzoek om dichte schoenen te dragen, in verband met de veiligheid. Handschoenen, koffie en thee wordt door Gicom georganiseerd.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij, en we hopen dan ook op veel reacties. Aanmelden, vragen of andere zaken kunnen gecommuniceerd worden via: tz@gyjatu.nl of via prgyjatu@gmail.com! Hoe meer reacties, hoe meer geld we voor de vereniging kunnen ophalen!

Met vriendelijke groet, 


Het bestuur van GYJATU Dronten 

P.s. Het bestuur neemt contact op met degenen die zich hebben aangemeld (wat betreft verdere informatie, zoals adres en een verwachte verzameltijd).

Sponsoren en links:

  •  
  • KNGU

     
  • Gymsport.nl

     
  • Sport in Dronten