Verslag: Melinda Gooyer

Op zaterdag 27 januari vond de 3e plaatsingswedstrijd van de 3e divisie plaats. Dit was de laatste mogelijkheid om je te plaatsen voor de districtsfinale. Onze meiden stonden er niet heel goed voor qua doorstroming, maar dat maakte het plezier niet minder groot.

Wedstrijd 1
's Morgens vroeg mochten Susanne en Sophia (instap N3) starten. Susanne was al een aantal dagen ziek, maar wilde vandaag toch komen turnen. Ze miste duidelijk wat kracht, maar wat een bikkel dat ze gewoon is komen turnen. Susanne behaalde de 12e score op balk en werd uiteindelijk vandaag 18e. Sophia heeft de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt om alle oefeningen onder de knie te krijgen. Vandaag was het feest, want alles lukte! De 1/2 reus op rek, de radslag op balk en de overslag op vloer. Super knap! Dit resulteerde er dan ook in dat Sophia vandaag 16e werd. Knap gedaan.

Wedstrijd 3
In wedstrijd 3 was het de beurt aan Kirsten (jeugd 1 N4) en Laura (senior C). Kirsten is hard aan het werk geweest om haarzelf steeds weer te verbeteren. Haar oefeningen gaan er steeds netter uitzien. Goed gedaan, Kirsten. Kirsten werd vandaag 19e. Laura heeft de eerste 2 wedstrijden moeten missen, maar zette zich vandaag toch in om een goede wedstrijd te turnen. Laura turnde vandaag een aantal nieuwe elementen, waarvan de meeste met succes. De balk was vandaag niet echt haar beste vriend, waardoor ze hier wat punten liet liggen. Laura werd vandaag 26e.

Helaas stroomt er niemand door naar de districtsfinale. Deze dames gaan zich voorbereiden op de toestelkampioenschappen en/of clubkampioenschappen. Desondanks zijn wij als trainsters erg trots op de persoonlijke successen van deze turnsters.

Sponsoren en links:

  •  
  • KNGU

     
  • Gymsport.nl

     
  • Sport in Dronten